SİHİRBAZIN SIRRI SİZİ DE ŞAŞIRTACAK!




OKUMASI KEYİFLİ SONU SÜRPRİZLİ

BİR SİHİRBAZLIK ÖYKÜSÜ



Redhouse Kidz (SEV Yayıncılık) tarafından yayımlanan Sihirbazın Kuyruğu heyecan dolu hikâyesi, ustalıklı kurgusu, akıcı dili ve şaşırtıcı sürpriz sonuyla ‘sihirbazlar dünyası’nın kapılarını aralıyor. Usta yazar Aytül Akal’ın sihirli kaleminden çıkan, Alexandra S. Badiu’nun hareketli resimlerinin eşlik ettiği bu kitap, sekiz yaş ve üzeri okurlar tarafından bir solukta okunuyor.







Dört arkadaş, okullarında gösteri yapmaya gelen Ustaların Ustası Muhteşem Sihirbaz KozMoz’un peşine takılır ve macera başlar! Neden mi izlerler KozMoz’u? Çünkü gösteri günü okulda beklenmedik bir olay yaşanır ve çocuklar, KozMoz’un sırrını açığa çıkarmaya kararlıdır! 



Çocuklar, usta birer dedektif gibi farklı bir olayı aydınlatmaya çalışırken, sihirbazların hiç bilmedikleri dünyasına da tanıklık ederler. Macera dolu hikâyenin sonunda ise sihir dünyasına yakışır şekilde hepsini büyük bir şaşkınlığa sürükleyecek sürpriz bir sonuçla karşılaşırlar.





Redhouse Kidz (SEV Yayıncılık) okurlarının yakından tanıdığı usta yazar Aytül Akal’dan, heyecan dolu bir roman okumanın keyfine varacaksınız. Alexandra S. Badiu’nun hareketli resimlerinin eşlik ettiği Sihirbazın Kuyruğu, sekiz yaş ve üzeri tüm okurlar için şimdi raflarda!









Sihirbazın Kuyruğu



Yazan: Aytül Akal

Resimleyen: Alexandra S. Badiu

Türü: Çocuk Edebiyatı      

Yaş Grubu: 8 yaş üzeri

Ölçü: 12 x 18

Sayfa Sayısı: 136

ISBN: 978-605-2079-25-6

Yorumlar

Popüler Yayınlar