APARTMANDAKİ KOMŞULARIMIZDAN HAYAL DÜNYASINA AÇILAN KAPILAR


KOMŞULARIMIZIN KAPILARINDAN

AÇILAN HAYAL DÜNYASI







Apartman dairelerinin kapı önlerindeki ipuçlarına bakarak kocaman bir hayal dünyasına doğru yolculuğa çıkabileceğinizi biliyor musunuz? Redhouse Kidz (SEV Yayıncılık) tarafından yayımlanan ve 13 dile çevrilmiş olan Komşularım kitabı hayal gücüyle renklenen bir dünyanın kapılarını aralıyor. Bu kitabı okuduktan sonra apartmanda yaşayan çocuklar yepyeni bir oyun keşfediyor!







“Apartmanımızda her katta farklı bir kapı var, her kapı bambaşka bir dünyaya açılıyor!”



Küçük kız her gün oturduğu daireye ulaşmak için yedi kat merdiven çıkar ve her katta karşılaştığı farklı bir kapı onu uçsuz bucaksız hayallere sürükler. Çamurlu ayak izlerinin olduğu kapının ardında bir kaplan yaşıyor olabilir mi? Altıncı kattan yayılan balık kokusu bir denizkızından mı geliyor? Bu kitabı okuduktan sonra apartmanda yaşayan çocuklar yeni bir oyun keşfedecekler.








YAZARDAN DETAYLI DESENLER



Redhouse Kidz (SEV Yayıncılık) tarafından yayımlanan Komşularım kitabı, apartman yaşamına farklı bir bakış katıyor ve her bir dairenin önünden kocaman bir hayal dünyasının kapısını aralıyor. Einat Tsarfati’nin yazıp resimlediği ve 13 dile çevrilen Komşularım, farklı konusunun yanı sıra çizimleriyle de dikkat çekiyor. Deneyimli çizer Tsarfati’nin desenleri öyle detaylı ki öyküyü her okuyuşunuzda, okurun keşfetmesi için gizlenmiş komik bir ayrıntıyı yakalayabilirsiniz.










Komşularım



Yazan ve Resimleyen: Einat Tsarfati

Türü: Resimli Öykü

Yaş Grubu: 3 yaş ve üzeri

Ölçü: 21 x 27 cm

Sayfa Sayısı: 40

ISBN: 978-605-2079-34-8



Einat Tsarfati

Einat Tsarfati bugüne kadar dergi, resimli kitap, oyuncak ve telefon uygulamaları gibi farklı sektörlerde çalışmış bir yazar ve çizerdir. Bezalel Sanat ve Tasarım Akademisi Görsel İletişim Bölümü’nden dereceyle mezun olmuştur. Ünlü reklam ajanslarında kariyerine başlamıştır; şimdilerde ise çalışmalarına serbest olarak devam etmektedir. Eserlerine bolca detay ve espri katmayı çok sever. Komşularım, Einat Tsarfati’nin yazıp resimlediği ilk çocuk kitabıdır.









facebook.com/RedhouseYayinlari 

Yorumlar

Popüler Yayınlar