İNGİLİZCEYİ KUTUP AYISI POLLY İLE KUZEY KUTBUNDA ÖĞRENİN!




YAZ TATİLİNDE İNGİLİZCEYİ

KUZEY KUTBUNDA ÖĞRENİN!



KUTUP AYISI POLLY İLE

İNGİLİZCE ÖĞRENMEK ÇOK ZEVKLİ!





Yaz tatilini verimli geçirmek isteyen çocuklar için Redhouse Kidz (SEV Yayıncılık) üç kitaplık yeni serisiyle keyifli İngilizce öğrenme imkânı sunuyor. İngilizce öğrenmeye başlayan çocuklar, üç kitaptan oluşan Redhouse Learning Set sayesinde ilk İngilizce sözcüklerini sevimli kutup ayısı Polly eşliğinde öğreniyor. Polly ile kuzey kutbunda İngilizce öğrenmek hem kolay hem de zevkli oluyor!









Redhouse Kidz’in (SEV Yayıncılık) üç kitaplık yeni serisi, çocuklara İngilizce öğrenmeyi hem keyifli hem de kolay hale getiriyor. İngilizce öğrenmeye başlayan çocuklar, üç kitaptan oluşan Redhouse Learning Set sayesinde ilk İngilizce sözcüklerini sevimli kutup ayısı Polly eşliğinde öğreniyor. Kutup ayısı Polly, Çilem Artun tarafından hazırlanan kitaplarda Neşe İnan’ın resimleriyle hayat buluyor. Böylece Polly ile kuzey kutbunda İngilizce öğrenmen hem çok kolay hem de çok zevkli oluyor.



HEM KOLAY HEM KEYİFLİ



Redhouse Learning Set’te yer alan I am Polly (Ben Polly), My World (Benim Dünyam) ve My Home (Benim Evim) kitapları İngilizce öğrenmeye başlayan çocuklar için hazırlandı. Serinin ilk kitabı I am Polly’de (Ben Polly) çocuklara rengârenk ve birbirinden eğlenceli resimler eşliğinde temel İngilizce sözcükler öğretilirken, ikinci kitap My World’de (Benim Dünyam) çocuklar hem yeni sözcükler ile tanışıyor hem de ilk defa İngilizce cümle kurmayı öğreniyor. Serinin üçüncü kitabı My Home (Benim Evim) ise seviyeyi biraz daha yükselterek, daha karmaşık düzeyde İngilizce cümleleri ve sözcükleri kolay ve eğlenceli bir şekilde öğretmeyi hedefliyor.





PEKİŞTİRME İÇİN AKTİVİTE

Kitaplardaki her bölümün sonunda yer alan boyama, eşleştirme, çeşitli sözcük bulmacaları ve boşluklara sözcük yazma gibi eğlenceli alıştırmalar ve resimli sözlük sayfaları ile çocukların öğrendikleri pekiştiriliyor.





Redhouse Learning Set 1, I am Polly

Sayfa sayısı: 124

ISBN: 978-605-2079-31-7



Redhouse Learning Set 2, My World

Sayfa sayısı: 120

ISBN: 978-605-2079-32-4



Redhouse Learning Set 3, My Home

Sayfa sayısı: 116

ISBN: 978-605-2079-33-1





SEV Yayıncılık:

SEV Yayıncılık, kökleri 1861 yılında yayımlanan ilk İngilizce-Türkçe Redhouse sözlüklere kadar uzanan köklü bir yayıncılık geleneğine sahiptir. Bugün Redhouse markası altında onlarca çeşit sözlük ve eğitim aracı yayımlarken, Redhouse Kidz markasıyla çocuk kitapları yayıncılığı alanında önemli yayınevleri arasında yer alıyor.





facebook.com/RedhouseYayinlari 

Yorumlar

Popüler Yayınlar