KARDEŞİM TAM BİR CANAVAR MI ACABA!




KARDEŞLER ARASI ÇEKİŞMEYİ ANLATAN

EĞLENCELİ BİR KİTAP: KARDEŞİM TAM BİR CANAVAR!






Küçük kardeşinden sürekli yakınan ama onsuz da yapamayan ablalar ve abiler için harika bir kitap: Kardeşim Tam Bir Canavar! Redhouse Kidz (SEV Yayıncılık) tarafından yayımlanan bu kitapta, küçük bir kız parkta oturan yaşlı kadına anlatmaktadır: Kardeşim oyuncaklarımı kırıyor, elbiselerimi yiyor, duvarları yalıyor. Kardeşinden yakınan bu ablanın fikirlerini yaşlı kadın değiştirebilecek mi? Yanıtı, sürpriz sonla biten bu kitapta!








“Oyuncaklarımı kırıyor, elbiselerimi yiyor, bağırıp duruyor... Abartıyor olabilir miyim? Kardeşimle tanışmadan bilemezsiniz…”



Parkta küçük bir kız ve yaşlı bir kadın oturmaktadır. Kız, erkek kardeşini anlatır ve onun ne kadar gürültücü ve yaramaz olduğundan bahseder. Kadınsa küçük kardeşin bu yaptıklarına mantıklı sebepler bulmaya çalışır; duvarları yalıyorsa yeni tatlar denediği içindir veya bağırıyorsa diş çıkardığındandır... Yaşlı kadın canavar kardeşinden bahseden küçük kızın abarttığını düşünür, ama belki de kız gerçekleri anlatıyordur! 






Redhouse Kidz (SEV Yayıncılık) tarafından yayımlanan Kardeşim Tam Bir Canavar!, kardeşler arasındaki tatlı çekişmeye farklı bir bakış açısı getiriyor. Isabelle Wlodarczyk ve Nicolas Rouget’in yazdığı bu resimli kitap, sürpriz sonuyla hem okurları kıkır kıkır güldürecek hem de bakış açısı ve farklı olma gibi konular üzerine düşündürecek. Yalın ve esprili çizimleriyle Kardeşim Tam Bir Canavar!’da çocuklar o çok sevdikleri küçük canavarlardan, yani kardeşlerinden izler bulacak.









Yazan: Isabelle Wlodarczyk, Nicolas Rouget

Resimleyen: Thierry Manes

Türü: Resimli Öykü

Yaş Grubu: 3 yaş ve üzeri

Ölçü: 24,5 x 20 cm

Sayfa Sayısı: 28

ISBN: 978-605-2079-36-2



Isabelle Wlodarczyk
Isabelle Wlodarczyk, Hérault’da yaşamaktadır. Edebiyat, felsefe ve Rusça üzerine eğitim almıştır. Montpellier’de tiyatro ve Fransızca dersleri vermiştir. Çocuklar için roman, resimli kitap ve şiir yazmaktadır.



Thierry Manes
Thierry Manes, Fransa’nın güneyinde doğmuştur. Çocukluktan beri çizimleriyle hep tam not almıştır. 2013’ten beri profesyonel olarak illüstratörlük yapmaktadır ve birçok çocuk kitabı resimlemiştir. 



SEV Yayıncılık:

SEV Yayıncılık, kökleri 1861 yılında yayımlanan ilk İngilizce-Türkçe Redhouse sözlüklere kadar uzanan köklü bir yayıncılık geleneğine sahiptir. Bugün Redhouse markası altında onlarca çeşit sözlük ve eğitim aracı yayımlarken, Redhouse Kidz markasıyla çocuk kitapları yayıncılığı alanında önemli yayınevleri arasında yer alıyor.





facebook.com/RedhouseYayinlari 

Yorumlar

Popüler Yayınlar